Hledat v článcích

Může hráč při autu přešlápnout? Hodnocení komise rozhodčích vyvolalo údiv

1. 4. 2025 - 13:35 | Sport.cz

Tradiční pondělní hodnocení komise rozhodčích (KR) má objasňovat vybrané sporné okamžiky, ale tentokrát situaci zamotalo. Jedná se o moment ze zápasu Karviné s Ml. Boleslaví. Při autovém vhazování předcházející gólu došlo k přešlapu pomezní čáry. Podle KR se jedná o porušení, byť tento výklad neodpovídá znění pravidla 15 o autovém vhazování. Experti na pravidla přesto dávají za pravdu komisi.

zobrazit celý článek na serveru Sport.cz

Další články z této kategorie:



 

Trafika - vyrobil a provozuje © INET-SERVIS.cz, Hradec Králové | 2007 - 2014
Ochrana osobních údajů